Download PDF

Hillen

Printer-friendly versionPDF version
folder: 

BBQ-FOLDER

 

 

 

Butcher Profile Panel

 • Butcher Profile

  Adres:
  Zandstraat 5, Zoersel
  Email:
  hillen@klasseslager.be
  Telefoon:
  03/312 02 36
  Fax:
  03/309 00 10
  Openingsuren
  Ma:
  Gesloten
  Di:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Wo:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Do:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Vr:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Za:
  08:30-12:30
  Zo:
  08:30-12:00
  • Klasse Clubslager Hillen – Zoersel

   Het is al jaren hun droom om een eigen zaak te beginnen,  wanneer Heidi en Johan in augustus 2002  totaal onverwacht bezoek krijgen van de vorige eigenaars. Clubslagerij Bartholomeeussen zou op 1 december de deuren sluiten, de slagerij zou verkocht worden.

   Heidi en Johan besluiten de gok te wagen en kopen de zaak.

   Beiden kennen de zaak heel goed. Johan was er op 16-jarige leeftijd begonnen als weekendhulp en op dat moment nog werkzaam als slagersgast.  Heidi had er vroeger enkele jaren gewerkt als verkoopster.

   Met succes wordt  een spoedprocedure opgestart. Hun droom wordt  werkelijkheid en slagerij ‘Hillen’ opent  op 3 december 2002 de deuren.  Johan werd op dat moment, als 24-jarige, het jongste lid van de vereniging Clubslagers vzw, waar collegialiteit en leergierigheid hoog in het vaandel gedragen werd (en wordt!).

   Nog geen jaar later krijgt de winkel al een grondige facelift! Er wordt vernieuwd en uitgebreid, er komen nieuwe moderne weegschalen, … de zaak zoals jullie die nu kennen is geboren! Dit alles ten voordele van de klant: Heidi en Johan kunnen in deze nieuwe winkel hun klanten een ruimer assortiment aanbieden, de bediening verloopt vlotter, …

   Afgelopen zomer is de winkel verfraaid met het logo van de nieuwe vereniging nl. ’Klasse Clubslager’ en zijn de kleuren aangepast aan deze eigentijdse zakelijke uitstraling.  

   Johans paradepaardje

   Johans paradepaardje is ongetwijfeld zijn eigen ambachtelijk werk, de vele zelfgemaakte  charcuterieproducten, de bereide gerechten en salades zijn hier voorbeelden van. Met deze producten werden in het verleden al ontelbare medailles en bekers gewonnen op internationale vakwedstrijden. Dit jaar nog, won hij maar liefst 19 medailles op Eurobeef !  Ook de beker voor “Nationaal kampioen bereide gerechten” en “Beste patroon van het Vlaams gewest” zijn belangrijke trofeeën die staan te schitteren in de winkel.

   Johans droom, met elk zelfgemaakt charcuterieproduct minstens 1 medaille winnen is afgelopen jaar uitgekomen.

   Vers vlees

   Om de klant topkwaliteit te garanderen, wordt vanaf het begin met dezelfde leveranciers gewerkt. Zo komt vb. het rundsvlees elke week van dezelfde stal. Johan heeft vroeger zelf altijd dikbilkoeien gehad en is er nu nog altijd bij betrokken om een oogje in het zeil te houden om ultieme kwaliteit af te leveren op gebied van malsheid en sappigheid van uw steak.

   Tevreden aan tafel

   Samen met een hardwerkende ploeg doen Heidi en Johan er alles aan om u dagverse bereidingen, kwaliteitsvolle producten, klassevol vlees aan te bieden. Dit alles gecombineerd met een  vlotte, vriendelijke bediening… zo kan u elke dag tevreden aan tafel gaan.