Download PDF

Klasseslager Dirk

Printer-friendly versionPDF version
Nieuws: 

Bezoek onze website voor meer info.

www.klasseslagerdirk.be

folder: 

Butcher Profile Panel

 • Butcher Profile

  Adres:
  Lutlommel 63, Lommel
  Email:
  dirk@klasseslager.be
  Telefoon:
  011/541522
  Fax:
  011/541522
  Openingsuren
  Ma:
  08.00u - 18.00u
  Di:
  08.00u - 18.00u
  Wo:
  Gesloten
  Do:
  08.00u - 18.00u
  Vr:
  08.00u - 18.00u
  Za:
  08.00u - 17.00u
  Zo:
  08.00u - 11.45u
  • Onze zaak, opgestart in het centrum van Lommel bestaat alweer 21 jaar. De meeste markante stap was om in 2004 te verhuizen naar het gehucht Lutlommel. Parking in het centrum werd schaars en de groeimogelijkheden werden beperkt door een te kleine infrastructuur. Er werd een geschikt, ruimer pand gevonden en totaal gerenoveerd.  Hierbij stak vooral Dirk zelf de handen uit de mouwen, want onze slager is een echte doe het zelver.

   Maart 2004 was er dan de opening met een opendeur voor de klanten. Dit was het begin van enkele hectische weken. Want alhoewel we hoopten op groei, was die spectaculairder dan verwacht. Ons personeelsbestand verdubbelde en nog waren onze dagen te kort.  Ongetwijfeld zijn er in die periode de nodige groeipijnen geweest maar we konden standhouden. Beter nog, op de dag van vandaag blijkt ons bedrijf  stevig verankerd op Lutlommelse bodem. Het is goed toeven hier !

   We werken dagelijks aan ons assortiment, maar dat is niet altijd evident. Alleen is maar alleen en de ideeën komen niet uit de lucht vallen. We zijn dan ook zeer trots dat we deel mogen uitmaken van de klasseclubslagers. Een vereniging voor en door slagers. We vergaderen regelmatig en wisselen ideeën en recepten uit. Veel van onze producten worden nog ambachtelijk bereid. Zo is er onze zelfgemaakte charcuterie, versbereide soepen, bereide gerechten, diverse gehaktbereidingen  en  verse vleesproducten.

   Een grote troef zijn ongetwijfeld onze medewerkers. Gemotiveerde, hardwerkende mensen, meestal uit de directe omgeving streven ernaar u dagelijks met de glimlach te helpen. Naar de toekomst toe plannen we nog een verbouwing omdat we weer uit onze voegen barsten.  

   We blijven ervoor gaan, met smaak en passie !!

  •