Download PDF

Lenaerts-Verbeek

Printer-friendly versionPDF version
Nieuws: 

Bezoek onze website

folder: 

BBQ-FOLDER

 

 

Butcher Profile Panel

 • Butcher Profile

  Adres:
  Weeldestraat 95, Weelde
  Email:
  lenaerts-verbeek@klasseslager.be
  Telefoon:
  014/65 50 53
  Fax:
  014/65 99 71
  Openingsuren
  Ma:
  Gesloten
  Di:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Wo:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Do:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Vr:
  08:30-12:30 / 13:30-18:00
  Za:
  08:30-12:30 / 13:30-16:00
  Zo:
  08:30-12:00
  • Peter Lenaerts en Sonja Verbeek namen in 1998 de zaak over van Bert Verbeek. Bert Verbeek, die al vele jaren clubslager was, nam Peter al vlug mee naar de vergaderingen. Dit was zijn eerste kennismaking met de clubslagers. Hij ontdekte er de gemoedelijke en familiale sfeer die er heerste onder de leden. Hij maakte er ook kennis met vernieuwde vleeswaren. Deze, voornamelijk traiteurproducten, werden in die tijd al verkocht in steden als Antwerpen, maar op het platteland was daar nog maar weinig sprake van.

   Van bij de overname werd de winkel volledig vernieuwd. Enkele jaren later werd het werkhuis vergroot en vernieuwd naar de strengste normen.  Er was ook ruimte om een 24/24 automatenshop in te richten. Dit was toch wel een meerwaarde voor de werkende mens die ’s avonds na sluitingstijd nog een vers brood of bereide gerechten kon kopen. In 2008 kreeg de winkel een facelift met moderne kleuren.

   Ondertussen blijven we dag in dag uit hard werken aan ons assortiment. Deze is in de loop der jaren fel uitgebreid. Dagelijks bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment van vers vlees,  bereide gerechten en een met zorg uitgekozen selectie van charcuterie, kazen en huisgemaakte salades. Dat we nog steeds kiezen om ambachtelijke producten zoals paté, kalfsworst, leverworst, boerenkop, … in eigen werkhuis te bereiden is toch wel een meerwaarde aan onze zaak. Hier zijn we fier op.

   Wij kunnen garant staan voor de kwaliteit van ons vlees omdat we perfect weten vanwaar het komt. Door steeds bij dezelfde leverancier te kopen kunnen we een constante kwaliteit garanderen. Wij willen dat onze klanten altijd tevreden zijn. In de mate van het mogelijke voldoen we altijd aan hun wensen. Door de jaren heen is het assortiment enorm uitgebreid en moet een slager niet alleen meer kunnen uitbenen maar is hij ondertussen slager, kok, personeelschef,…geworden. Maar het werk in de slagerij blijft steeds aantrekkelijk en zorgt, mede door de uitbereiding van de taken, voor veel meer afwisseling.

   Wij zijn een dorpsgemeenschap die goed samenhangt en we merken toch wel dat we een speciale band hebben met onze klanten. Dit is toch echt mooi. Sommige dorpsgenoten komen dagelijks in de winkel, anderen wekelijks, maar we hebben ook klanten die bij elke speciale gelegenheid komen, bijvoorbeeld met de feestdagen, voor communies,.. In de zomer trekken we er na onze dagtaak vaak op uit om bij onze klanten een barbecue te verzorgen. Of we verzorgen als traiteur uw koud- of warm buffet. Jawel, ook hier zijn wij specialist in en kunnen wij u met raad bijstaan. Voor elk feest hebben wij wel een aangepast advies.

   Ook kunnen we rekenen op een perfect ingewerkt personeelsteam dat al jaren voor ons werkt. Het team is perfect op elkaar afgestemd en het werk verloopt routinematig. Hier mag gerust gelachen worden. We doen echt alles om onder aangename omstandigheden samen te werken. Uiteindelijk bouwen onze personeelsleden mee aan onze toekomst

   Het mag toch ook vermeld dat één van onze grootste troeven is dat wij sinds kort zijn aangesloten bij de gegroepeerde vereniging Klasse Clubslagers. De gedrevenheid onder de leden onderling maakt dat we allen constant zoeken naar verbetering , nieuwe recepten, nieuwe acties. Er is niets leerrijker dan te overleggen met collega’s. Uit elke samenkomst leer je iets. Steeds in het voordeel van onze klanten. 

   Klasse Clubslager Lenaerts-Verbeek, streeft ernaar om u de beste service en kwaliteit te brengen opdat elke maaltijd een feest wordt.

   Wij verwelkomen u van harte in onze winkel!   

                      Sonja en Peter

  • Momenteel zijn er nog geen lopende acties, Weldra meer.