Door op “Alle cookies accepteren”, te klikken, stemt u ermee in dat er cookies op uw apparaat worden opgeslagen om de site-navigatie te verbeteren, het site gebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons  Privacybeleid voor meer informatie.

"Klasseslagers vzw is een vereniging van slagers,
​voor slagers”

Onze Klasseslagers zijn niet zomaar slagers; ze zijn de belichaming van ambitie en vakmanschap. Hun streven naar perfectie en liefde voor het ambacht worden weerspiegeld in elk stuk vlees dat ze bereiden.

A kid looking to meat
A kid looking to meat

Word een klasseslager

Een Klasseslager herken je aan zijn:

  • Kwaliteitslabel

  • Ambachtelijk karakter

  • Groot assortiment dagverse producten

  • Excellente service en winkelervaring

  • Pure smaken en grote passie voor het vak

Klasseslagers werken allemaal volgens de regels van het vak en hebben oog voor duurzaam en ecologisch ondernemen.

​Het uitgangspunt is om samen sterk te zijn. We zijn een vereniging waarin de leden onderling elkaar ondersteunen en vooruithelpen. Je kan er terecht met je vragen, je krijgt de mogelijkheid massa’s ideeën en tips te delen en te ontvangen. Samen zoeken we naar gepaste toekomstperspectieven, zonder het zelfstandig karakter van elke slager apart uit het oog te verliezen.

Ervaringen en vernieuwingen worden met elkaar gedeeld tijdens de vergaderingen op regelmatige basis. Er wordt geproefd en gekeurd tot er een nieuw Klasseproduct ontstaat.

De verschillende projectgroepen gaan onder andere op zoek naar betere condities bij leveranciers, werken promotionele acties uit, sfeerposters, folders. Dit alles resulteert in een betere klantenservice en zorgt voor een kwalitatief hoogwaardiger product.​

Hier wordt iedereen beter van!

Jouw bericht is succesvol verstuurd
Oeps, jouw bericht werd niet verstuurd